Update AXCO 2016

De allerbeste wensen aan allen! 2015 is een druk jaar geweest voor onze studio en 2016 begint goed – tijd voor een snelle update: AXCO is verhuisd naar het hart van de Indische buurt en genieten dagelijks van onze tuin en nieuwe werkplek ‘BO80′ die we delen met collega’s die allemaal aan de bouw gerelateerd zijn. Ondertussen is het uitvoeringsontwerp voor De Baronie gereed en start bouw is gepland voor deze maand. De uitvoering van ons Tabakspanden project – hernoemd naar Keizer – is in handen van binnenstedelijke expert De Nijs en staat gepland voor maart 2016. De appartementen zullen binnenkort in de verkoop gaan. Het definitief ontwerp voor de 60 sociale huurwoningen van ons project Hart van Groen is in volle gang. Het voorlopig ontwerp voor de Lifthuisjes is warm ontvangen door zowel buurt als Welstand en we gaan nu door met het definitief ontwerp. Ons ontwerp voor de nieuwe uitbreiding voor Brandwacht & Meijer in Utrecht is goedgekeurd en de uitvoering staat gepland voor voorjaar 2016. Verder zullen we in 2016 van start gaan met het ontwerp voor een aantal woning clusters in het project Land van Winkel te Abcoude.

Daarnaast starten we met een paar speciale projecten voor particulieren: een luxe design gasthuis in Zunderdorp, een schip met B&B in het Oostelijk havengebied van Amsterdam en een bijzonder gasthuis in de buurt van Fontainebleau met unieke uitzicht over de Seine. Hiervoor werken we samen met Karin Blom van Assendelft die het ontwerp voor de immense tuin van deze inspirerende klanten voor haar rekening neemt.

Met een beetje geluk kunnen we tussendoor nog wat tijd vrijmaken om binnenkort de resultaten van dit alles op de website te laten zien!