Vernieuwen

Work
De Keizer
In hartje Amsterdam, zijn de oude 'Tabakspanden' omgetoverd tot 'De Keizer' waar oud&nieuw naadloos samenkomen
More
Work
Spiegeltje Spiegeltje: een sprookje in stijl
Je loopt een sprookje binnen om je tanden te poetsen bij SpiegetjeSpiegeltje
More
Work
Tussen de Lakens
A veiled house conceived as the final statement in an urban restoration project which lasted almost 20 years.
More
Work
Palmarum
Het Rozenprieel in Haarlem, geteisterd door palenpest vroeg om een invuloefening in architectonische bescheidenheid. Het bestaande daklanschap diende als inspiratie voor een sprekende dak die bijzondere leefruimtes oplevert in deze sociale koopwoningen.
More
Work
De Zoete Haring
Het project De Zoete Haring in de Amsterdamse Spaarndammerbuurt dankt zijn naam aan de haring verkoper dat decennia lang vanuit deze locatie werkte, om de hoek van het Suikerfabriek, en als een van de laatste bewoners vertrok.
More
Work
Miss Backdrop
Miss Backdrop speelt de bijrol in een uniek architectonisch toneelstuk in Amsterdam.
More
Work
Many homes, one street
A collective-individual housing project in Haarlem, NL, which combines a rigourous adaptation of the public space with experimental housing typologies in an otherwise monotonous post-war neighborhood.
More
Work
Camping X
Stedenbouw-op-locatie: met een kleine camper vol tekenmaterialen en maquettes, trokken Angie Abbink en collega’s de Rivierenwijk in.
More
Work
Meprise
De Friese maatkast, de Meprise, is verbouwd van lege ruim tot succesvolle B&B Captains Place in het Oostelijke Havengebied van Amsterdam
More
Work
DeltaDeventer
De Rivierenwijk is één van de eerste Vogelaarwijken van Nederland. De Deltaschool locatie is, als eerste deelproject, maatgevend voor enerzijds het ambitieniveau van het totale project en anderzijds de haalbaarheid en het realiteitsgehalte.
More
Work
Bar 117
Bar 117 is Boom Chicago's new theatre bar in one of Amsterdam's unique theatre buildings which celebrates it's centenary in 2013.
More
Work
Topselvi Village
Angie Abbink joins forces with ABOUTBLANK in Istabul to work on creative design and strategic solutions for two neighbourhoods in Kartal and Bayrampaşa.
More