Nieuwe luifel voor Brandwacht & Meijer

Laat de winter maar komen!
De nieuwe luifel van Brandwacht & Meijer is er klaar voor.

Brandwacht & Meijer maakt voor een breed scala aan grote klanten zowel kleine als enorme objecten en meubels voor decors, interieurs en tentoonstellingen. De nieuwe mega-luifel is 270m2 en 6.5m hoog en vervult een vurige wens om onder een grote afdak droog te kunnen laden en lossen tussen werkplaats en vrachtwagens van alle maten.

De luifel is ontworpen als passende aanvulling op de bestaande configuratie van stoere industriƫle gebouwen. Een licht en luchtig dak is gevat in een strakke frame die de schaal en proporties nabootst van de bestaande hal verderop. Luifel en hal flankeren samen de centrale kantoorgebouw en markeren deze als entree en hart van het bedrijf.
De 4 grote vakken die Brandwacht & Meijer van de buren scheiden zijn gevuld met een gradiĆ«nt aan RVS netten. Deze zullen op korte termijn als bloeiende groene wand de nieuwe ‘binnen-buiten’ruimte onder de luifel benadrukken en voegen toe aan de zeldzame plukjes groen in het gebied.
Het bedrijf heeft tevens het bestaande areaal aan werkplaatsen van 2500m2 uitgebreid met 2 nieuw hallen van 700m2. Deze zijn eenvoudig, hoog en voorzien van veel daglicht voor een prettige werksfeer.

Aannemer Niftrik voerde de bouw van hallen en luifel in een paar maanden uit terwijl Brandwacht & Meijer volledig operationeel bleef. Gereed zomer 2016.