2020 Update

Er is een hele jaar verstreken sinds onze laatste update..! Maar niet omdat er niks gebeurd is, in tegendeel….AXCO werkt vrolijk door aan lopende en nieuwe woningbouwopdrachten voor KNSF in De Krijgsman te Muiden, heeft een studie gedaan naar verdichtingsstrategieën in opdracht van Rochdale voor Banne Noord Amsterdam, heeft de (sociale) woningbouw projecten in Abcoude afgerond, adviseert in de aanbestedingsfase van de Lifthuisjes voor de Gemeente Amsterdam, was betrokken bij een sociaal vergroeningsproject in de Indische Buurt, neemt deel aan een expositie over Het Ornament, ontwerpt aan twee bijzondere opdrachten voor particulieren én is verhuisd naar een ongehoord inspirerend pand uit 1652!
Vanuit deze Alice-in-Wonderland-setting in de nieuwe AnderhalvemeterZenModus gaan we in alle drukte verder broeden op de volgende avontuurlijke stappen….
De gevelsteen boven onze deur leest:
eendracht doet cleyne saecken bloeyen
in macht en oock in welstant groeyen

De afgebeelde Waterlandse zwaan draagt negen gouden pijlen als symbool voor de eenheid van de kleine omliggende gemeenschappen. Zoals gezegd, zéker in deze tijden, bijzonder inspirerend!